HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Negyedik csütörtök, Péderke nősül

2009.04.08. 23:59 Nolik

 

Úgy tűnik egyszer minden legényember beadja a derekát, még akkor is ha melegebb, mint a beépíthető gáz-villany, kombinált Gorenje tűzhely. Péderke az arát még képen se látta, nem is nagyon izgatja, a bátyja viszont annál inkább. Ugyanis összemelegedett  Black Tarzannal, avagy másik művésznevén:   Africa’s Mr. Hot 30 Centivel, egy nigériai melegpornó sztárral. A villámgyorsan szárnyra lobbanó szerelemnek egyetlen gátja 30 Centi iratainak rendezetlensége. Ezért egy áthancúrozott forró éjszakát követően 30 Centi Péderke vállára hajtva a fejét kérdezte meg, hogy mi lenne, ha feleségül venné az egyik húgát. Így, mint EU állampolgár házastársának hozzátartozója, ő is könnyen tartózkodási engedélyhez jutna. Péderke boldogan belegyezett, hisz bármire képes lenne azért, hogy szerelmét egy életen át maga mellett tudhassa. Repesve újságolta a kollégáknak az örömhírt, és már a lagzit követő vacsora ülésrendjének az összeállítását is megkezdte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Már megbocsáss, de nálad ha a fasz feláll, az ész teljesen megáll? – kérdezte döbbenten Samu a pénzügyes kollégát, miután végighallgatta az előzményeket. – Az nem fordult meg a kétbites agyadban, hogy ennek a te hősszerelmes 30 Centidnek, csak a papírok miatt kellesz? Figyeld meg, még meg se fog száradni a tinta a tartózkodásiján és még köszönni se fog neked. Fogadjunk, hogy rögtön rástartol majd valami helyi menő melegre. Mondjuk Terry Black valamelyik exére, színben is jobban passzolna hozzá.

- Jjaj, ne már, nem lehetsz ennyire gyanakvó, hát nem voltál az életben legalább egyszer  szerelmes?

- Legalább egyszer igen. Na de a múlt héten még a Psota Irén imitátor, három hete a debreceni külsős biszex Jávor Pál hasonmás?! Na mindegy, te tudod. Amúgy meg egy fekete-afrikai meleg pornós. Hát nem tudom, nem egy életbiztosítás. A vénáin nem láttál tűszúrásokat, ha már ennyire a rizikófaktorokra utazol?

- Miket képzelsz? Különben is, minden forgatás előtt a szereplőknek friss orvosi papírt kell hozniuk!

- Ja, ez megnyugtató. Még jó, hogy a nigériaiak még tőlünk is becsületesebbek. Semmi korrupció, a sok-sok nigériai levélben is önzetlenül utalnának húszmillió dollárokat egyetlen e-mail levélváltás után. Ott biztos lehetetlen hamis orvosi papírt szerezni.

- Ezt utálom bennetek, heterókban, ezt az irigy cinizmusotokat!- fakadt ki Péderke Samu pikírt beszólásaitól. – És vedd tudomásul, hogy a pornózással is felhagy és rendes „ember” színész lesz. Egy komoly egész estés nollywoodi produkció castingján már az utolsó kör előtt áll!

- Aha, piszkosul féltékeny vagyok mindkettőtökre. És miről szól majd az a film? Párhuzamos történelmi fikciós sci-fi, némi emberi jogi üzenettel? XX-th century, reloded from Nigerian point of view?  Mr. 30 centi lesz a rendíthetetlen fekete Rambó, aki a farkával veri majd agyon Marthin Luther King merénylőjét, mielőtt meghúzná a ravaszt? Amúgy ehhez meg végképp semmi közöm, de izé az a 30 centi nem durva egy kicsit? Az már nem is a prosztatádat, hanem szinte  a manduládat birizgálja.

- Hülye vagy, én vagyok az aktív!- fakadt ki Péderke, és faképnél hagyta a Muppet show-san mogorva, pikkírt páholyos vénemberek modorában szurkapiszkáló Samut. Biztos Tyson miatt ilyen smirgli kedvű ma, de nem rajtam kellene levezetnie a feszültségét, duzzogott magában.  -Na mindegy, ezer még a dolog. Sziklaszilárdan elhatározta, hogy az ő lagziját hetedhét országon túl is emlegetni fogják. Az egyházi szertartáson maga Varnus Xavér fog orgonázni, a vacsora utáni ereszd el a hajamon bulin pedig Fekete Pákó mellé Bódi Gusztit is leszerződteti, kerül amibe kerül. Mi több, Bódit egy intenzív yoruba nyelvtanfolyamra is beíratja, hogy az ara retyerutyáinak kedvébe járva is mulathassanak az Aranyesőre.  

_____________________________________________________________________________

Következik: Günther hungarizálódása     

       

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr581049233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.04.09. 07:31:45

Hát egy kicsit többet vártam :-( Nőt vesz el? Ez egy kicsit lelombozott ám..

golyo1974 2009.04.09. 08:18:39

Háááááááááát.... Egy Noliktól többet vártam. Jó volt, de nőt elvenni.... De azért a Tyson itt is itt volt, jussunk már vele valamire, ennyi idő alatt már egy ember is meghal, nem egy hal :-))

Hepciás 2009.04.09. 09:36:54

Teljesen rendben ez a csoki menyecske. Ha meglátja, lehet, hogy "behidegül" Péderke?

Pilgram (törölt) 2009.04.09. 10:18:05

na kiváncsi leszek Péderke mekkorát fog orraesni :))

Tsabi 2009.04.09. 10:56:44

Ahogy Rejto mondta, a szerelem sotet verem, kulonosen ha letakarjak, es raulnek.. Majd rajon Pederke is..egyszer :)

ssolymarka 2009.04.09. 11:13:43

@Pilgram:
Majd jönnek a lagoszi távoli-távoli-távoli rokonok is. Lehet, hogy anagyfőnök is lecseréli a szlovák táblás Lamborginit nigériai táblás Ferrarira:-)

Mitya Ivanov 2009.04.09. 15:04:47

ez jó volt, miért mondjátok hogy nem? Különösen a párbeszéd a samuval volt jó, egyben szürreális. ahogy a Samu-féléket elképzelem, az életben ők soha nem állnának szóba olyanokkal akiken megsüthetné a szalonnáját is.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.09. 15:42:31

@Mitya Ivanov: ksz.
különös tekintettel arra, hogy ő a szalonnáját radiátoron süti:-)

eMM2 2009.04.10. 06:20:03

Ez súlyos.Amúgy ilyen jól keresnek a hivatalnokok hogy ilyen dinomdánomos esküvőt tudnak finanszírozni? Hol lehet jelentkezni a hivatalba dógozni?

Mitya Ivanov 2009.04.10. 07:49:38

@Nolik: ja tényleg Samu egy számító alak: arra utazik, hogy a fűtéskorszerűsítés után kihasználja péderkét okosba' szalonnasütés témában
süti beállítások módosítása