HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Guszti, a hiányzó zsüri tag

2009.05.05. 23:59 Nolik

 

 
Gusztiért komolyan aggódnak az Anonim Alkoholistáknál, ugyanis se kép se hang felőle, mivel még mentorának se szólhatott a bolíviai akcióról. Az AA riadólánc alapján minden lehetséges helyen elkezdtek utána kutatni. Elhagyatott vasúti töltések mentén, a hidak pillérei mögött, Népsziget-végállomás, rehabok, gyomormosó-állomások, rég elfelejtett költségvetési szervek irattárolói stb., de sehol se hallottak felőle.
 
Pedig komoly feladat is várna rá. Az AA Balkán-Közép-Kelet Európa régió pályázati zsűrijébe is bekerült. A tematika: Mi késztette a pályázót az első lépésre, hogy letegye a poharat. A cím is ennek szellemében meglehetősen tömör és velős: Miért hagytam abba? A részvételi feltétel aktív AA tagság. Egyébiránt gyakorlatilag bármilyen technikával készülhet pályamű. Esszé, széppróza, vers, videó installáció stb.
 
Az alábbi anyag, egy meghatározhatatlan korú szerb matuzsálem videója, sanszosan indul a dobogó legmagasabb fokáért folyó küzdelemben. A tata talán már az első és második balkáni háborút is végig piálhatta. Az első és a második világháború között elméletileg akadhatott pár tiszta pillanata, de a kilencvenes évek polgárháborús tébolyát tuti, hogy valamelyik késdobálóban vészelte át és íme, az új évezred második évtizedét a rendőri intézkedés okozta traumát követően immár tisztán szeretné kezdeni.
         

 

 __________________________________________________________________________

Következik: A helyettesek, akiktől Aranka még Gusztit is visszasírja

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr231102627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.05. 20:37:36

T. Olvasók

Ti is bátran megírhatjátok, hogy ti vagy a hivatali kollégátok valamelyike miért hagyta abba. Akár a piát, akár a pi.át, v bármi mást a körömrágástól az intravénás sürített mákostésztáig.

champ76 2009.05.06. 07:29:01

így könnyű elsőnek lenni!:((elősször bejegyzés,aztán poszt...nekem leginkább a pi.a mellett az intravénás pia kombó jönne be,de azt soha nem hagynám abba!régóta olvaslak Antal,grat a bloghoz!

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.06. 09:57:50

@champ76:
ja, mintha széparcú Bernie Eclsestone bácsi magának osztaná ki a pole positiont:-) Olvastam nemrég HVG-ben, hogy dunaújvárosi hernyósok ha nincs cucc, akkor barackpáleszt tolnak intravénásan, ezek szerint a vas és acél városában a helyed:-)
Ksz a dicséretet, nézd majd be holnap is, szvsz a semmitmondó cím ellenére elég ütős a holnapi, olyan vissza a gyökerekhez.

Tsabi 2009.05.06. 10:53:07

@Nolik: roooots, bloody roooots.. Soundtracknek se lenne rossz a boliv reszhez :) es meg a kontinens is stimmel :)

hotten totta 2009.05.06. 11:05:56

@Tsabi:
Majd Toby, "lánykori" nevén Kunta Kinte is kap egy nyúlfarknyi szerepet. Pl levágott lábujjai, mint Tyson eledel:-)

Tsabi 2009.05.06. 11:20:58

@hivatal.blog.hu: en mondjuk a sepultura szamara gondoltam, de ez a vonal se rossz :)) a kettot kombinalva : kuntakinte egy lemezvago olloval csipi le a labujjait, kozben uvolti a roots, bloody roots-ot, a hatter a saw-bol ismeros szetganyolt vizesblokk, kozepen egy kurvanagy akvariummal benne Tysonnal.

hotten totta 2009.05.06. 11:29:28

@Tsabi:
Tsabi, tiéd a szinpad!:-)

Tsabi 2009.05.06. 12:02:55

@hivatal.blog.hu: aaa, az ilyen kamaradarab, keves dialogussal, elnyujtott one cut jelenetekkel, percekig pulzaloan kilovello elenkipros verrel. Kulon negyedoras szekvencia a Tyson szemeben tukrozodo akvariumfalon tukrozodo tukorben lathato fajdalomabrazolassal. A levagott ujjak lassitott felvetelen repulnek fel-le a levegoben, alatta zene "also sprach Zarahutra". Tyson lassan uszik az akvariumban korbe-korbe, a mozgo kamera miatt viszont Tyson allva lebeg, es az akvarium forog korbe. Zene : kek duna keringo. A Tyson - HAL 9000 parhuzamot szerintem mar szoba se kell hozzam :)

Surrano 2009.05.06. 13:20:59

@Nolik:
én a szotyizásról szoktam le Jégerrel:-)
süti beállítások módosítása