HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

A hivatal megeszi a Guglit

2009.06.11. 23:59 Nolik

T. Hivatal Ügyfelek!

Hagyományos keresőkifejezés tájékoztatónk immár olyan terjedelmű adathalmaz feldolgozását igényli, hogy a közeljövőben európai közösségi értékhatárt meghaladó közbeszerzést írunk ki a tárgyban, amiről a   (hivatal)²os lapjában [hivatal hivatalos lapja; Gauss N.A.] tájékoztatjuk részletesen a pályázni vágyókat.

Viszont már most tematizálni kell a keresőkifejezések között, amit a korszerű Brüsszel-Düsseldorf-Bukarest kompatibilis módszer alkalmazásával, az ún Gustav principle szerint az alábbiak szerint oldottunk meg:

I./ Első csoport:

Éti csiga felvásárlással kapcsolatos keresés

éti csiga felvásárlás

éti csiga felvásárlás budapest

éti csiga felvásárló helyek budapest

éti csiga kinál

éti csiga tisztítás .

éticsiga felvásárlás heves megyében .

éticsiga felvásárlás szeged  

éticsiga felvásárlási helyek

éticsiga felvásárló helyek listája  

éticsiga felvásárlói ár kinál  

éticsiga átvevő helyek  

éticsigát, erdei termékeket, felvásárló szegeden  

tatabányán hol veszik át az éticsigát

ökölszex filmek  [pardon, ez a keresőkifejezés véletlenül itt ragadt a II. kat helyett, de az érvényes ISO 9001 tanúsítványunk alapján hibahatáron belüli]

 

 

 

 II./ Második  csoport:

Egyéb keresés:

zugló apai elismerő

ámor nyillal szobor

ma ahogy kinész madonna húsvéti meg májús1-i összes képei

tüdőszűrés tata

versek köztisztviselő napra

vicces sms a gangeszrő

vitár róbert hang videó  [hang videó? Biztos Steve Wonder honlapjáról]

prince albert body piercing

providentes képviselők pofátlansága

puncus

péderke  [és pontosan így, egymás után!]

hit gyülis nemes pá

"dugás hatvan fölött"

az ökölszex hatása

celeb ökölszex

csepelen üdülési csekk elfogadása kifőzdében   [szabad asszociációk a celeb-ökölszexről a Király szakrális temetkezési szigetén]

csupaszított fasz

deák könyörtelen ferenc

eduardo rozsa flores [R.I.P.]

faludyné kovács fanny

gay népsziget

 

Egyelőre ennyi. Kellemes hétvégét kíván az Országos Éti Csiga Egyesület nemhivatalos szórakoztató blogja minden kedves éticsigaipari dolgozónak és egyéb olvasónak. A következő munkanapon friss éticsiga méret EU normatíva tárgyú-, vagy egyéb érdekfeszító témájú poszttal várjuk Önöket, mint az éticsiga-& bürokratikus abszurd humor nagyágyúi.

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr111177239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

champ76 2009.06.12. 07:17:20

T.Hivatal!Hát ez a baj Önökkel!Hogy mi ha pár napot,hetet késünk az Önök felé bármilyen okból befizetendő összeggel,az első perctől ketyeg a kamatos kamat.Viszont ha például Önök az éticsigát megökölszexszelik,arra is azt mondják,hogy "bocsika!",de ISO 9001 szabványba foglalt hibahatáron belüli tévedés történt!És a Csiga,meg az ököl méretarányára nincs ISO szabvány?!Az már a kutyát nem érdekli,hogy mit szólna hozzá szerencsétlen Csiga,ha egyszer véletlen túlélne egy ilyen "hibahatáron belüli tévedést"?!Szégyelje magát Antal az összes vigyorgós hivatalának nevében is!Huhh,ez most jól kijött belőlem..(Suzi Életem,...öööö...izé...te amúgy próbáltad már az ökölszexet?)

golyo1974 2009.06.12. 07:30:08

@champ76: Hogy próbálta volna hiszen szűz!!!

ssolymarka 2009.06.12. 09:01:14

@champ76:
DD. Ez kommentnek túl jó, miért nem írsz posztot? 800,000-Ft+ÁFA összeg erejéig kedvező feltételekkel juthatsz hitelhez a Providentnél, a pénz ne legyen akadály.D
@golyo1974:
Ugyan nem értek hozzá, de az ökölszex feltétlenül a szüzesség elvesztésével jár?

Chazz Reinhold 2009.06.12. 09:39:30

...
csigáztok itt ezzel
az ökölsex-el
de engem akkor sem érdekel
csak az, hogy a meztelen csiga
szocpolt miért nem érdemel?!:D
...

(ezt a gyöngyszemet [részlet az 564 soros főműből] igazándiból a költész... ill. a köztisztviselők napjára írtam 7 órás megfeszített verejtékes munkával: Hommage á Nyomasek Bobó )

gyutyka 2009.06.12. 09:44:56

,,Fiam, ha mégegyszer csúnyán beszélsz szájbabaszlak!,,
Ebben az esetben az un. orális ökölszex nem jár feltétlenül a szüzesség elvesztésével.

golyo1974 2009.06.12. 09:51:59

@gyutyka: és ismételten ott a pont!!!!

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.06.12. 09:57:53

"(Suzi Életem,...öööö...izé...te amúgy próbáltad már az ökölszexet?) "

?? He? Miről van szó? Nem értem. Mi a templom kórusban a szünetek alatt Ökörstexet szoktunk játszani, az is olyasmi? Pennys alapon csapdlecsacsizunk és aki a próbák végére veszít, otthagyja a stexét, ő az ökör aznap, innen a név.

Surrano 2009.06.12. 09:58:56

"csepelen üdülési csekk elfogadása kifőzdében [szabad asszociációk a celeb-ökölszexről a Király szakrális temetkezési szigetén]"

DD ez nagyon ott van.

champ76 2009.06.12. 12:52:11

@ssolymarka: Na azt nem.Illetve talán egyszer mégis írnék egyet,milyen is a Hivatal a mi szemszögünkből.De csak akkor,ha megosszuk a feladatot:én írnék,te fizetnél.Mi lenne neked a biznisz?Nos ha jól sikerülne,az erkölcsi elismerés (kisebbik)fele a tied.Ha nem,akkor még azt is letagadnám,hogy én írtam,vihetnéd a balhét!Nem hiszem el,hogy ezek után nemet tudnál mondani!@Botfülű Suzan Boyle hasonmás: Pontosan erre gondoltam,te drága!@gyutyka: Kommentbe ilyen csúnyát írni?!Hát bazdmeg..

ssolymarka 2009.06.12. 13:10:57

@champ76:
Szerintem közelednek az álláspontjaink.
Mit szólnál a következő konstrukcióhoz?
Bízom annyira a tehetségedben, hogy felvállallom annak a KOCKÁZATÁT, hogy a prémium kategória kifizetése nélkül is kiteszi Nolik a posztod.
Ha mégsem ,akkor vesztettem és nem kerül ki a posztod, viszont a balhét nem kell elvinned, megmarad az inkognitód.
Nekünk ezt így tanították a Szőke Nők MBA-ján. Nos, áll az alku?

champ76 2009.06.12. 13:38:35

@ssolymarka: Hát azt nem tanították a Szőke Nők MBA-ján(Még Butábbak Akarunk lenni..ez nem jó!mi a franc az?!),ha egy oldalt-nemhogy magasztaló,-hanem ráadásul görbe tükör elé állító "ellenreklám"-ot szeretnél megjelentetni ott,akkor azt nem ingyen,hanem min. dupla gázsiért(se) tehetnéd meg?!Egy szóval:ha szeretnétek ezt a bürökrata,puhány rendszert egyszer látni belülről más szemmel,akkor dobjatok össze gyorsan 2400000 HUF-ot(eléggé "hivatalosan" számoltam?-így legalább nem kell a billentyűt koptatnom...)

Hepciás 2009.06.12. 18:33:26

@gyutyka:
DDD
gyutka komment társ, te is olyan vagy, mint az ökölszex. Ritkán szólalsz meg, de akkor nagyon odabaszol! D
süti beállítások módosítása