HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Fizetős szolgáltatást indít a hivatal.blog.hu

2009.06.27. 23:59 Nolik

Mivel elérte azt a kereskedelmileg is értékelhető mennyiséget azoknak a száma, akik ugyan tudják, hogy mennyire cool dolog hivatal.blog.hu-t olvasni, azonban a fogyasztói főcsapáson szocializálódott kétbites Tesco gazdaságos agyukkal egyetlen hivatalos poént se tudnak felfogni, ezért a hivatal.blog.hu szerkesztősége által gondozva,  részükre Hivatal Mainstream néven, új fizetős internetes humor blog kerül kiadásra.

 

Amennyiben az üzleti megállapodások aláírásra kerülnek, a lapban a konvencionális humor olyan prominensei fognak publikálni mint például Ihos József, Farkasházy Tivadar és ha a project finanszírozó bankok biztosítják a szükséges kezdőtőkét, akár Fábry Sándor és a Boros-Bochkor páros írásai, illetve interaktív anyagai is megjelenhetnek, valamint bevétel optimalizálási célból, hogy a Hivatal Mainstream kiemelten közhasznú közalapítványi formátumban működhessen, előreláthatólag Sas József előadásában letölthető  rövid video csasztuskák is elérhetőkké válnak.

 

 

" Közérthető-közérthető , a hivatal mejnsztrím!"

 

A megszokott tartalmú hivatal.blog.hu továbbra is ingyenesen kerül kiadásra, ezentúl Hivatal Classic néven. A két internetes sajtó blog termék hasonló grafikai megoldást tartalmazó főcímmel jelenik majd meg, azzal a különbséggel, hogy a 2.0-ás ásítozó inason (Tsabi remekműve, lehet tapsolni) felül egy-egy  eltérő kabala figurát is tartalmaz a két logó. A Hivatal Mainstream esetén egy korszerűsített ludas matyisan megrajzolt, köldökpiercinges, farcsigolya vonalon ribancrendszám  tetkós, vigyorgós plasztikcsöcsú plázapicsa, míg a Hivatal Classic kabalafigurája egy önelégült mosollyal, révülten a saját faszát szopó pesti sznob lesz.

 

A Hivatal Mainstream bevétele majd teljes egészében a Hivatal Classic színvonalas kiadásának fenntartása érdekében kerül felhasználásra.

 

- Pirája táplálék kiegészítőre, külföldi labdarúgó- és könnyűzenei koncertjegyekre, csiga  szafárikra és persze egzotikus, elsősorban latin-amerikai utazásokra fogjuk költeni a lét- nyilatkozták a lelkes hivatal.blog.hu-sok – ha sikerül a Mainstreammal a következő internetes boomot meglovagolni, akár mi adhatjuk az első blogfinanszírozott űrturistát is! - állították félig-meddig komolyan, de mindenféleképp töretlen optimizmussal a közeljövő potenciális e-sajtó cézárai.

 

 

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr161187309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hepciás 2009.06.28. 08:58:42

Ööö. És mennyi lesz a havi díj? Persze Sas józsi tmogatásáért mindent megadok!D

ssolymarka 2009.06.28. 12:55:20

De az űrutazásról is kérünk posztot! D

Surrano 2009.06.28. 13:32:45

Nem érti a poént? majd Sas J. szájbarágja:-)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.06.28. 14:00:44

@Hepciás: @Surrano:
Amíg nincs lepacsizva a külön9ösen közhasznú alapítványi státus, Józsit nem bántani!:-)
@ssolymarka:
Jöhetsz te is, te leszel a Tyereskovánk. Festeni, énekelni tudsz? Ha nem, akkor stimmel, jöhetsz:-)

-scr- 2009.06.28. 20:21:07

Csala Zsuzsa legyen benne meg meztelen nő, de ez ne a Csala Zsuzsa legyen

Tsabi 2009.06.28. 21:12:13

@-scr-: valogatunk, valogatunk? :)
süti beállítások módosítása