HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Péderke interjú Csipak (Ferrari) Péter vállalkozóval

2009.05.14. 23:59 Nolik

Péderke Csipak Péter vállalkozóval, a Váci utcának és vonzáskörzetének koronázatlan királyával, a ferraris parkoló társaság tulajdonosával  készítette  harmadik interjúját a Másik Hivatalnak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Péderke: Üdvözlöm kedves Péter, hogyan sikerült valóságos vállalkozásbirodalmat kiépítenie? Divatutca az V. kerületben,  ugyanott parkoló társaság és ha jól tudom, még csak 38 éves.

 

Csipak Péter: Kitartás, szorgalom és nem tagadom, jókor voltam jó helyen.

 

P: Ööö, akkor bárkiből lehet milliárdos?

 

Cs: Hát ha bárkiből nem is, de különösebb recept nincs rá.

 

P:  Ferrari?

 

Cs: ? Kiváló gépkocsi, de nem igazán értem a kérdést.

 

P: Hát minek kellett a parkoló társaságának egy 60 millió fölötti autóra költeni?

 

Cs: Azért a cég imidzse megkíván bizonyos presztízs beruházást. Mégse járhat az ügyvezetője valami szakadt verdával.

 

P: Na, jó, de akár a tizedéért is lehetne kiváló és elegáns autót venni.

 

Cs: Ez így csúsztatás, a cég csak lízingeli a kocsit!

 

P: Nagy különbség nincs, flancos autót lízingel aranyáron, nem jól mondom?

 

Cs: Apafej, csak nem képzeled, hogy olyan platinával futtatott VIP luvnyákat, mint amilyeneket én tolok, egy mezei A6-al le lehet venni a lábukról?

 

P: És az autósoktól besöpört közterület használatból kell csajozni?

 

Cs: Ja, abból is, meg minden másból is, csak lehetőleg nem a privát liechtensteini számlámon szinyoló stexből. Minden a pina körül forog, semmit se tudsz a csajozásról?

 

P: Nem, nem az én világom. Mi a véleménye a meleg autósokról?

 

Cs: Ja, te ilyen buzzer vagy? Most, hogy jobban megnézlek, nem is csodálom. Semmi bajom veletek, amíg rendesen fizetitek a parkolási díjat, de ha nem, és gizdáskodtok, akkor ugyanolyan köcsögök vagytok, mint mindenki más, aki kekeckedik, akár más, akár nem más.

 

P: Hát, ezt a köcsögözést azért nem kellene erőltetni. Más, hogyan érinti, hogy az V. kerület felmondta a Ferrari ügy miatt a parkolási szerződést?

 

Cs: Na, ez az igazi köcsögség! [fakadt ki Csipak Péter dühösen] pedig több pénzt talicskáztunk a szaros önkormányzatnak mint a Centrum. A Rogán Tóni is egyre köcsögebb.  Ne gondold, hogy az én Ferrarim baszta a csőrét, az fáj neki, hogy nem toltam többet se neki se a Fidesznek.

 

P: Akkor az MSZP tiszta?

 

Cs: Hol élsz te, buzi gyerek? Már hogy lenne tiszta? Le van itt minden zsírozva, mit gondolsz a Centrum hogyan tud még tőlünk is nagyságrendekkel több lovettát lenyúlni és őket nem is basztatják? Ott a Kupper-család mögöttük. Fideszes unokaöccs, szoci nagybácsi. Pedig mi is csöpögtettünk mindenkinek, aki számít, a pártkasszákat is vastagon kistafíroztuk, mégis ez a hála!?

 

P: Komoly egzisztenciális problémát okoz Önnek a parkolási szerződés megszűnése?

 

Cs: Szerinted? Baszki enyém az Ötker java. Ha akarom, életem végéig többet költök hetente luxuskurvákra meg kokainra, mint amennyi egy hátrányos helyzetű község éves költségvetése.

 

P: Akkor miért ilyen indulatos?

 

Cs: Mert szívóznak velem, és aztán ti firkászok ezt fröcsögve meg is írjátok. Kérem én a sajtó áldozata vagyok, úgy, hogy most hagyd abba buzigyerek!

 

P: Köszönöm szépen az interjút. Örülök, hogy a Másik Hivatal olvasói számára nekem sikerült testközelbe hozni Önt. Így egy szerény, tisztességes, tehetséges, sikeres fiatal üzletember lelki világába is bepillantást nyerhetnek.      

 

____________________________________________________________

Következik: Bolív hivatalos út 3. de csak hétfőn, a következő munkanapon 

 

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr531119434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.05.15. 08:30:14

Jó volt :-) Péderke nem ért a nőkhöz hehe :-))

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.15. 10:10:04

@golyo1974: ksz, de az még a kisebbik baja, ettől csak sima meleg, de még ahhoz se konyít, hogy a mi pénzünkön újítson Ferrarit magának, na ezért egy lúzer köcsög:-)

ssolymarka 2009.05.15. 10:15:26

Na ennek a hányadéknak se ülnék be a Ferrarijába, inkább maradok bicajos.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.05.15. 10:52:34

@ssolymarka:
Támogatlak, én is bojkottálom, mit képzel egy ilyen tolvaj, velem aztán ne villogjon a puccos automobiljával, amit meg amúgy is lényegében a sok-sok suzukis parkolásából harácsolt.

Hepciás 2009.05.15. 11:28:51

@Botfülű Suzan Boyle hasonmás:
Suzi, bírlak meg minden, de a Ferrari anyósülést nem egészen olyan hölgyek szállítására tervezték mint te. DD

champ76 2009.05.15. 11:41:19

@Botfülű Suzan Boyle hasonmás: ...de hogy ne szomorodj el nagyon Hepciás(cúnyafiú!) beszólása miatt ha elfogadod egy Suzuki anyósülését(meg persze fekete átláthatatlan zsákot húzol a buksidra),akkor én szívesen elviszlek bárhova!

Hepciás 2009.05.15. 11:43:31

@champ76:
Szóval kettőnk közül akkor most te vagy az uriember?:-)

champ76 2009.05.15. 12:26:18

@Hepciás: Há'ja!:-)Te tudtad volna ennél kedvesebben,aranyosabban,kevésbé megbántóbban invitálni?Mindjárt meghatódom a lovagiasságomtól..

golyo1974 2009.05.15. 12:30:19

@champ76: Kiteszem a lábam és mit látok??? Gondolkodom, hogy elmenjek e veled állni :-((((

Chazz Reinhold 2009.05.15. 12:32:36

Péderkének, mint invesztigatív zsurnalisztának tovább kellett volna szőni a kérdések hálóját:D hogy pl. ha még ferrarira is fussa, akkor nem-e lehetne-e é hogy kevesebb legyen a parkolási díj ?! ;) okokok... tudom ez már a scince fuck-tion kategória :p

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.15. 13:03:06

@Chazz Reinhold:
Péderke még kezdő újságíró, meg meleg is, de nem hülye. Nem szeretné a következő interjúját a Kopaszi-gátnál a Duna-szint alatt nyolc méterrel a lábán cementcsizmávall Ophélie francia cserediáklánnyal készíteni:-)

Chazz Reinhold 2009.05.15. 13:19:25

igen, jogos :D nem is akarom Péderkét bántani, mert még így is Ő a legtökösebb (khm-khm) az összes hivatali dolgozó (?) - érdekes, ennek a szókapcsolatnak semmi értelme - szal az összes hivatali munkatá..., nem, nem... hivatali alkalmazott között, kvázi még az Amazonoknál is Amazonabb.... vagy valahogy így... (de majd jön rav antal és leírja, hogy mit is akartam mondani :D), olyan amolyan KentaÚr, alul ló(faszlottó) felül meg száguldó riporter:))

Hepciás 2009.05.15. 13:28:40

@champ76:
természetesen. szűz hölgyeknek rózsaszin fejzsákot illik felajánlani:-)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.15. 13:34:01

@Chazz Reinhold:
Csak emlegesd Anti druszát, hál' istennek elszokott, de most, hogy hallja, hogy fölemlegették, mint Károly meg Helén a Tiloson, nyomban idecsap, mint ökörszagot érző kiéhezett Pirája raj a Filatori gátnál, hogy ha már itt terem, az én képzavaromat is bogozza ki, plű a hejjesírási meg elírási hibbnancsokat. De ha nem jön, az se baj, a ruszkibaka biztos Péderke zsurnalisztánál is testre szabottabb blog nekije:-)

champ76 2009.05.15. 13:37:27

@golyo1974: Hát persze hogy gyere állni!Én csak segítő jobbot nyújtottam egy ártatlan (idézek:)"szűznek",hogy ne verje a jóisten még azzal is,hogy gyalog kell neki menni mindenhova! @Hepciás: Gyanús vagy!Honnan tudod,hogy szűz??!!

Hepciás 2009.05.15. 13:43:58

@champ76:
hmm, izé, most lebuktam. Na'on figyelltünk Szuzival. Semmi a, csak a C variánst nyitottuk meg a B mellett. Oral-B és Anal-C.

champ76 2009.05.15. 14:22:03

@Hepciás: Hmm..Szóval Ti is közülünk valók vagytok:))! (lásd "Ráadás" kommentek) Hát akkor együtt buktunk!(meg se ismertelek így álnéven)

baby15 2009.10.17. 23:11:42

A Csipak Péter azért él ilyen jól, mert sajnos az alkalmazottainak nem fizeti ki a bérüket! Az nem baj hogy azok akik neki dolgoznak nem tudnak mit enni adni a gyerekeiknek, de ő jól él és bulizni jár. Még csak arra sem veszi a fáradságot hogy oda álljon az emberei elé és öszinte legyen velük. Kérdezem én: ember az ilyen?

táncosokkal farkaló 2010.07.01. 16:06:06

egyszer valaki pofán fogja törölni...
süti beállítások módosítása