HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Citromdíj

2009.04.06. 21:19 Nolik

 

Tisztelt Olvasók! 
 

Jelölhetitek azt a hivatalt, amelyik szerintetek „méltó” a „Hivatal Citromdíj 2009”-elnyerésére. A verseny hivatalos neve: I. Magyar Nyílt Hivatal Citromdíj Bajnokság. Nevezhető a Magyar Köztársaságban, és azon kívül a Naprendszerben bárhol, vagy akár azon is túl tevékenykedő hivatal. 
 

 A nevezéshez nem kell mást tenni, mint azt elküldeni a nolikhivatal@gmail.com e-mail címre. Akár több oldalas sziporkázó indokolással ellátva, mint a hivatal.blog.hu napi posztjainak legtöbbike :) , akár egymondatos, lakonikus tömörséggel, -pl:  „XY hivatalban az ügyintéző lekurvázott.”- sürített e-mailben is küldhetitek a jelölést.  
 

Év végén a legtöbb szavazatot kapott hivatalnak hivatalosan is átadjuk a Hivatal Citromdíj 2009-et, a legszellemesebb indokolásokból néhányat pedig akár év közben is megjelentetünk. (Ócsóbb az, ha más ír, főleg ha jól :) ) valamint a javaslatok között értékes tárgynyereményeket sorsolunk ki. Pl. dedikált földhivatali sorszám, Díszkeretes UB 40-es formanyomtatvány stb. 
 

 Jelölésre fel, kellemes írást és olvasást!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr291050495
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása