HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Első kedd, részmunkaidős Kinga, akit mindenki meg akar dugni

2009.03.16. 23:59 Nolik

 

 Na jó, csak minden potens férfi. Beleértve a biszexuálisokat, de még a nyitottabb melegek is legalább a kormosba bezavarnák neki. A nők viszont kifejezetten rühellik. Nem értik, hogy mi a rákot esznek rajta a férfiak. –Mennyire közönséges- sustorogja a háta mögött Aranka Vandának és viszont. Kinga valóban nem egy klasszikus, Vogue címlapról szalajtott szépség. Kellemesen husi, azért nem olyan klaudiásan tehénkés, de nehezen tagadhatná, hogy olykor alaposan a nutellás üveg fenekére néz. Na meg amiket hirtelenjében összezabál! Löncshús tepertőkrémes bucival meg Erős Pistával, fél liter Traubival leöblítve. Utána meg néha két adag somlóit is betol. Szóval nagyjából annyi köze van az egészséges életmódhoz, mint mondjuk Som Lajos székletének. A pénteki dzsinsz napot szó szerint veszi. Olyankor szinte mindig feszes farmerben koptatja a forgószéket. Aranka és Vanda szerint nemcsak a nacijait, hanem szinte az összes ruciját cé kategóriás turkálókból guberálja. – Hja persze, Őkinguciságának könnyű, ideje mint a tenger, az összes bálabontást ki tudja pécézni!- íme még egy Aranka féle gonosz kis közhely vele kapcsolatban. És ha van ideje a háta mögött továbbduzzogni, akkor persze hozzáteszi, hogy el se lehet mondani, mennyire könnyű neki, mert ő csak fele annyit gürcöl itt, mint ők. Valójában feleannyi pénzért feleannyi ideig a többiekhez hasonlóan nem csinál semmi hasznosat. Na, ezzel nem jutottunk közelebb, hogy mitől indulnak be tőle a pasik. Mármint a feszülő forrónacin túl. Talán a kis fitos orra miatt annyira kapós? Vagy még inkább dús ajkainak oly gyakran elképesztően babaszoba rózsaszínre rúzsozásának köszönheti sikerét?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugyanis a szövege sem az a rafkósan kifinomult, nőiesen magát kérető. Tömör és lényegretörő. Ő aztán még a Nagyfőnöknek is beszól, ha az netán összevissza hadovál, például Brüsszel meg folyamatok, hogy térjen a lényegre. – A lényegre.- mondja gyorsan és közben nyelvével még gyorsabban megnyalintja a jobb felső ajkát. Két másodperc az egész. Szöveg+szájnyalás. De ez doszt elég, hogy minden pasas fantázia mozijából beindítsa a legmocskosabbikat. Ki-ki ízlése és habitusa szerint helyezi át képzeletében a szitut. Egyiküknél a gúzsbakötött Kinga a kéjtől kocsonyaként remeg és makogva arra kérleli Urát és Parancsolóját, miután az nagykegyesen kivette a szájpeckét, hogy térjen a lényegre, vágja be neki tövig, mert már nagyon kész. Míg a skála másik végén állók magukat képzelik el széles terpeszbe kikötözve, miközben Domina Kinga fantáziavilágukban éppen egy felcsatolható műbránerrel készül a prosztata presszingre. Pedig Kinga nem is ad direkt szexuális jelzést, és még csak nem is mocskosszájú. Vanda, de olykor Aranka is cifrábban káromkodik tőle. Néha ő is mond egy-két keményet, de csak úgy spontán. Például amikor tavaly augusztusban bedöglött a légkondi, félhangosan így dühöngött: - Olyan meleg van, hogy leszakad a pinám!- Persze a feles hangerő ellenére Samu mindezt kristálytisztán hallotta, de még Guszti is. És a logikai nonszensz sem izgatta őket. A melegtől miért éppen leszakad, miért nem mondjuk elolvad? E frivoll kis megjegyzést ábrándozva továbbgondolva, még a kis seggdugónyi, pár szál haját gondosan hátranyaló Guszti szemei is úgy csillogtak a kéjtől, mint a kinyalt segg.               

_____________________________________________________________________________

Következik: Gusztáv vagyok és alkoholista           

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr311000674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsabi 2009.03.17. 08:51:10

Jelentem elso, es maradok, tetszik a stilus :) szerintem majd probalkozz meg (rovidebb-hosszabb) dialogusokkal, eszmeletlenul fel tudjak dobni a narracios reszt.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.17. 09:39:50

Kösszi. Korán keltél és aranyat leltél:-) (Megsúgom, holnap után jó háromnegyeg mázsányi aranyra is lelhetsz.)

Inkább belső monolódok dominálnak egyelőre, csak jövő hétfőig látok előre, de mivel olvasó rulez, hosszabb távon megfontolom a pergős dialógussal kapcs. tanácsod.

Tsabi 2009.03.17. 09:51:37

Kivancsian varom a folytatast :) es ne erts felre, nem kivansagmusor ez, ugy ird, hogy te talald jonak, amit irsz, es ahogy irod.. ;)

Hepciás 2009.03.17. 10:25:14

"Szóval nagyjából annyi köze van az egészséges életmódhoz, mint mondjuk Som Lajos székletének."

:-)))) vagy inkább broáá, mivel elég vizuális vok és az "illatokba" akkor még bele se gondolok!

metset 2009.03.17. 13:31:05

Jó csaj ez a Kinga, nem csoda, hogy mindenki meg... löncshúsos-töpörtyűkrémes buci, trabuival, erős pistával, nyami-nyami. Micsoda willendorfi alkat lesz a részmunkaideje végére:-)

IzomTibi · http://tibor.blog.hu 2009.03.17. 15:06:13

ezek a kurva magányos melók, legalább egy mitfahrerinem lenne...de sebaj, majd jövök ide egy jó kis neonfényért.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.17. 15:11:42

@izomtibor:
bográcsozás előtt, után vagy közben?:-)

jpmjpm 2009.03.18. 10:35:26

Baszod ezek jó írások. Lassan rászokok ezekre a blogokra és nem marad időm semmi másra. Kész!

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.18. 11:29:24

@jpmjpm:
És mi ezzel a gond? költözz ki Tardára és járj be "dolgozni" a hivatalba.

jpmjpm 2009.03.18. 12:42:42

@Nolik: Nem is rossz ötlet. Kiköltözök Tardára, a hivatalban munkaidőben csapom a szelet Kingucinak, aztán ha összejött, akkor kérek a Kockától egy kéket. És kúrunk mint a nyulak, amig meg nem halunk. :)))

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.18. 12:56:42

@jpmjpm:
Na ugye, hogy van élet a halál előtt:-)
süti beállítások módosítása