HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Első péntek, a halszagú Vanda

2009.03.19. 23:59 Nolik

 

Mint ahogy az egyszeri ember mondja: két dolognak van hal szaga, a másik a hal. Mivel Vandánk a hivatalból nem hal, hanem nagyon is emlős, nos számára ez igencsak pech. Valami gyík lehet a hormonháztartásával, de amúgy kár érte. Mert vizuálisan nagyon ott van a szeren. Csak ugye egy dolog ráklikkenteni az iwiw-en, vagy vele élni egy légtérbe’, esetleg ne ’addj isten egy háztartásba’. Szóval az ötcsillagos kinézete ellenére nem túl könnyű Vandának a pasizás. Pedig mindent bevet. Napi fittnes, köldökpiercing, nonfiguratív tetkó a feszes popsi fölött, a harmadik csigolya magasságában, aminek az egyik széle egy stilizált delfinbe, míg a másik egy csikóhalba torkollik. A fószerek harminc százalékát nem zavarja a penetráns testszag. Csak ebből húsz százalék annyira igénytelen állat, hogy Vandánál szóba se jöhetnek. Ezért a maradék tíz százalék toleráns orrúból kénytelen csemegézni. Most persze madarat lehetne fogatni vele örömében, mert a nőnapi hivatali bulin a Data Room-ban megcsinálta az a Jávor Pál bajszos, ultraretrós fejű, jóképű debreceni külsős srác.

Azóta is félpercenként a monitorját lesi, vajh újsütetű Rómeója tolt-e rá Skpe-on üzenetet a Kálvinista Rómából. Sajnos boldogsága most is borítékoltan kérészéletű lesz, mert arról Vandusnak viszont nincs semmi infója, hogy a Jávor Pál szabású debreceni bonviván Don Juan két vasat tart a tűzben. Ui. annyira sokoldalú, hogy biszex a lelkem. Már két hónapja kever Péderkével is, a másságára büszke meleg sráccal a pénzügyről. Péderke nem az a típus, aki csak úgy szó nélkül benyeli ha felszarvazzák. Alapjáraton ki nem álja a biszexeket, meggyőződése, hogy megbízhatatlan, élvhajhász műmájerek. Csak a debreceni külsős 2.0-ás Jávor Pál ripityára törte a szívét és stand by-ra tette az eszét. De lesz itt még haddelhadd, ha napvilágra kerülnek a dolgok. Pl. ha egy cigizés közben „én csak a javadat akarom Vandus” felvezetéssel Aranka felhomályosítja arról, hogy mennyire sokoldalú a debreceni szagtűrő lovagja. Csak szerencsére úgy tűnik, hogy Arankához eddig még nem jutott el az infó. De ha előbb Péderke fülébe jut a Data Room-os liezon, akkor tán még jobban fog állni a bál. Samu a saját fülével hallotta, amint Péderke ezt üvöltötte a mobiljába: - Ha megtudom, hogy megcsalsz, esküszöm bazdmeg megöllek. Fölakasztalak Debrecenbe’ a Fogadalmi Templom előtti lámpaoszlopra és még egy atomot is dobok rád! De úgy bazdki, hogy a Hortobágyra is jusson belőle! És még azt  is fixúristen elintézem, hogy örökre töröljenek a melegrandi.hu-ról!- szóval lesz itt izgalom a jövő héten is. 

 

Következik:  Guszti lefosta a bokáját  (vagy  valami más) de csak a  következő munkanapon! 

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr621000886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

metset 2009.03.20. 08:53:05

Eddig talán ez a legjobb. Gratula Nolik. Péderke, a buzi pénzügyőr:-) Itt mért nem lehet szavazni a legjobb arcra?

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.03.20. 09:04:12

@kosmet:
Köszi, igyexünk:-). Megfontolandó 5let a legjobb arc méter, de Péderkét csak mellékszereplőnek szánom. Vagy annyira belezúgtál, hogy léptessem elő?:-)

Tsabi 2009.03.20. 09:33:58

Szepjoreggelt, nekem is tetszett a mai adag :) es ma nem elsozok, mert elkestem :) szerintem Pederket ne skatulyazd be mellekszereplonek.. :)

hotten totta 2009.03.20. 10:00:20

@Tsabi:
Hi, pontosan bejárni dolgozni, mert Jürgenék nem tűrik az ilyen balkánszéli slendriánságot:-)

Oxi, ha már ilyen toleráns a Nagyérdemű, megfontolom
Péderke kiemelését, de azért lássátok be struktúra is van a világon.

Mint ahogy Mozart kolléga is igyekezett az operáinak a szerkezetét megfelelően felépíteni, több kevesebb sikerrel, nos én is erre törekszem a szappanopera-blogomban.
Öt munkanap, öt főszereplő egy légtérben.
Persze azért Péderkével lehet pl. ereszd-el a hajamat bulikat csapni, együtt sikkasztani stb.
Hát én így képzelem, de szóljatok, ha van különvélemény.

Hepciás 2009.03.20. 11:11:36

Data Room mint "címlaplány" DDDDD

Tsabi 2009.03.20. 11:15:05

@hivatal.blog.hu: melohelyre pontosan ertem be, innen kestem csak el, de ezert ezuton is elnezest kerek :) Pederke karakteret - mondhatni - tul jol kidolgoztad, mellekszereplokent eleg lett volna egy " a buzi a penzugyrol" jellegu karakterizalas is.. 5 szereplo + 1 allando mellekszereplo. Szerintem. Foleg, hogy az egyik foszereplod amugy is csak reszmunkaidos :)

hotten totta 2009.03.20. 11:35:38

@Tsabi:
Kénytelen vagyok meghajolni a kristálytiszta logikád és a német precizitásod előtt.
4+1részmunkaidős+1állandó mellékszereplő=5
Ne dolgozzuk ki egy picit jobban a fenti képletet, hátha megosztva besöprünk vele egy komolyabb matematikai díjat?:-)

hotten totta 2009.03.20. 11:36:26

@Hepciás:
Ugye milyen szexi a kicsike helyiségecske?:-)

Tsabi 2009.03.20. 11:55:45

@hivatal.blog.hu: az "energiamegmaradas a kvantumfizikaban es a hurelmelet" jelenleg kidolgozott tetelein alapozva indulhatnank szerintem, aztan vagy fizika/matek vagy irodalmi nobel lesz a vege. :)

Tsabi 2009.03.20. 15:50:15

@hivatal.blog.hu: valo igaz, van olyan sportag is :)
süti beállítások módosítása