HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Best of: PÉNISZPIERCING HATVAN FÖLÖTT

2009.07.13. 23:59 Nolik

 "Nem csak a húsz éveseké a világ!"

Iggy Pop Aradszky László

 

Úgy tűnik a Nagyfőnököt totálisan bedarálta a kapuzárás előtti pánik. Milánóból importált luxus prostiktól kezdve útszéli utcai harcosokig bezárólag a bérnők teljes szociológiai palettáját gerincre vágja, de legalább egy obi erejéig igénybe veszi a szolgáltatásaikat. A hostess lányok olyan szinten adogatják egymásnak zsinórban a nagyfőnöki családi fészek kilincsét, hogy az már a Nagyfőnök feleségének is kínos.

- Ambrus, már a szomszédok is a szánkra vettek. Miért nem tartasz egyszerre csak egy állandó szeretőt, mint minden rendes ember?

Lassacskán a nagyfőnöki pénzeszsák se tűnt olyan kiapadhatatlannak az orbitális mennyiségű pinázás finanszírozására. Ha a járulékos költségeket is beszámítjuk, akkor egy közép-magyarországi átlagos méretű nagyközség költségvetéséhez mérhetők az ilyen jellegű kiadásai. Viagra + Uprima (mert hiába áll a péló, ha lankad az ingerencia) hegyek, a Korda villa alkalmi bérleti díja, latex ruhák és méretre varratott fejzsákok stb. A sok kicsi sokra megy elv még a kurvázásban is érvényesül. Nemcsak a prémium bigék döntögetése emészt fel súlyos deákos kötegeket, hanem az intenzív utcai harcos cummantások se bizonyulnak potom három nyolcvanas tételnek. A múltkor is a régi úton vitette magát Szegedre. A sofőr aztán mesélte, hogy annyiszor megállította a góré szopatni, ha helikopterrel megy, tuti olcsóbba kijön az út.

Szóval vagy anyagi megfontolásból, de még inkább a férfi klimax újabb stációjaként már hetek óta átváltott monogámba. Nagy a szerelem bolondfalván és a felesége is megnyugodott, mert többé nem luxuskurva átjáróház az otthonuk, mivel a Nagyfőnök kölcsönadta az egyik garzonját a Várban a kis újsütetű kedvencének.  Aranka lányának, Saroltának egy barátnője, Virág, a virgonc kis húszpiercinges, faszpörgettyű bölcsészlány patyolattiszta szerelme tárgya. Össze is illenek, mint Faludy Gyuri bácsi Fanni asszonnyal. A vén hülye Nagyfőnök meg kajakra bekajálta, hogy full kölcsönös a lamúr. Egyszer viszont kifülelte amint Virág épp Saroltával csacsogott és azon röhögcséltek, hogy Ambrusnak aztán annyira spontánul megy a lazázás, mint Rózsa Gyurinak a stage surfing.

- Na, látsz te még aranypuncikám karón varjút!- zsörtölődött magában a hiúságában sértett Nagyfőnök. És elhatározta, hogy úgy oda fog baszni valami ütős trendi dologgal, mint ha a Sepultura dolgozná fel Aradszky Lacitól a Nem csak a húsz éveseké a világot. És akkor jött ez a piercinges faszság ötlet. Konkrétan piercing tolása és konkrétan oda. Picit hozzá olvasott, és még külön legyezgette a hiúságát, hogy ez egyrészt nagyon fiatalos, másrészt korántsem újsütetű, és nem kicsit arisztokratikus dolog. Különösen a brit királyi házban voltak érte oda. Nem hiába a Prince Albert piercing a legmenőbb verzió. Szóval be is állított egy piercing szalonba, de a nyakig kivarrt, húsz forintosnyira tágított fülcimpájú srác, amint éppen lehúzta a sebészkesztyűit, hogy egy köldök-klitorisz kombó felrakása után egy spanglival lazítson, amikor meglátta a Nagyfőnököt, bambán csak ennyit mondott neki:

- Tata, a tüdőszűrés két sarokra a Zöldkörösztbe' van. – A Nagyfőnök majdnem infarktusig hergelve magát kurvaanyázott és felemelt mutatóujjal förmedt a csávó pofájába, hogy:   – Ez volt életed legbirkább beszólása öcsém, és számolhatod az órákat, mert ne tudd meg, hogy milyen gyorsan lelakatoltatom véglegesen az ÁNTSZ-el ezt a kócerájt, te pedig örülhetsz, ha az elkövetkező húsz évben Szabolcsba’ szamarakat  billogozhatsz, de emberbőrhöz kurva élet, hogy nem érhetsz többet!

- Majd most már lecsekkolt helyre ment, ott már csak azon háborgott, hogy a TB hogyhogy nem támogatja ezt a nélkülözhetetlen önbizalomvisszaállító beavatkozást.  Aztán már nem volt olyan nagy legény, amikor be kellett ülnie a kiszuperált fogorvosi székbe, ahol a piercinges manus emberesebben beszíjazta, mint domina Helga a minisztériumi szeánsz után.  De ekkor már nem volt visszaút. Hál’ istennek a helyi érzéstelenítést azért jól tolta a srác és elég gyorsan be is buherálta az orvosi acél cuccost az ezredesbe. Viszont mire felért a kéglibe Virághoz, már ki is ment belőle a lokális érzéstelenítés hatása, és majdnem olyan görnyedten járkált mint ha a vakbele perforálódott volna. Miután nagy nehezen kisliccelt, Virágtól sikerült begyűjtenie egy meghökkent mosolyt, aztán, meg egy „Jó, hogy itt vagy” szöveget, meg, hogy: -figyelj, gondolkodtam rajta,  ez így még sem működik.  Negyven év difi az mégiscsak húzós. Meg én is változtam, az értékrendemben eztán kevésbé dominálnak az anyagiak, meg minden. Látod a piercingeimet is kiszedtem és összejöttem egy könyvtáros sráccal. Majd az egyetem mellet vállalok valami melót és együtt kiveszünk egy albit, de addig is meghúzhatom magam a szüleinél. Tessék, visszaadom a kulcsokat, már össze is csomagoltam, mindjárt végez Gábor a Szabó Ervinben és egy kölcsön Barkassal segít kiköltözni.  

 

 

 

 

____________________________________________________________________________

Következik: A hivatalhoz vezető út

32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr11084397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rav Antal 2009.04.28. 09:29:56

Kíváncsi leszek, az utolsó "poént" ki érti.

Surrano 2009.04.28. 11:00:29

A Q7-hez illik a faszpiercing, a Virágok meg jönnek-mennek nagyfőnökömDD

gyutyka 2009.04.28. 11:07:37

Na, ez a szopattyú.

Hepciás 2009.04.28. 11:21:11

Most már azt is tudjuk, hogy Ambrus a nagyfőnök böcsületes neve (ha eddig is volt, akkor bocs, én voltam figyelmetlen olvasó).
Rav Antal, vagy mégis csak tiéd ez a blog és renickeskedsz, vagy nagyon szar életed lehet, ha minden reggel azt olvasod amit gagyinak tartassz, mert most már elsőztél is.

ssolymarka 2009.04.28. 13:05:05

"Tata, a tüdőszűrés két sarokra a Zöldkörösztbe' van.":-))

Nekünk van egy ilyen "örökifjú" szomszédunk. Azt nem tudom, hogy "ott" van-e neki piercig, de midenféle divat tetkóval kivarratta magát, pedig legalább ötven.

Surrano 2009.04.28. 15:37:04

@Mitya Ivanov:
Hagyd, szegény a körmondatokon is kiakadt. Nyilván életében még nem látott bikkfangos nyelvezetű hivatalos végzést és ezért nem is értheti, hogy miért pont körmondatokkal ütős ilyesmit parodizálni.

Rav Antal 2009.04.28. 16:08:41

@Mitya Ivanov: Már csak el kell magyaráznod. :)

Surrano 2009.04.28. 16:19:18

@ssolymarka:
azonnal leellenőrizni a szomszéd tata piercing szettjét:-)

"A múltkor is a régi úton vitette magát Szegedre. A sofőr aztán mesélte, hogy annyiszor megállította a góré szopatni, ha helikopterrel megy, tuti olcsóbba kijön az út."
:-)))
ez se rossz túra

Chazz Reinhold 2009.04.28. 17:02:36

Meiszter Nolik, bár mondjuk ez inkább a "Fábry Sándor leköcsögözi Péderkét és viszont" post felhívásához tartozna,
de mi lenne ha Rav Antal nedves olvasóddal készülne a következő [képzelt] riport?!;) Amiben mondjuk az enyhén provokatív kérdésektől egyszer csak kitörne mint disznó az ólból, a' la Paudits Béci bácsi,
vagy coming outolna egy megdöbbentőt, hogy még a kanál is megállna a grúz papiban:)) Hisz, a média nagyon szemét módon bánik el az emberrel;) Sztem ezért még egy Pulitzer díjat is megszavaznánk neked itt gyorsan:)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.28. 17:18:40

@Chazz Reinhold:

:-)
Mr. Chazz, Önt alkalmazom sajtóreferensnek. Kiváló ötlet, ha nem is a legközelebbi Péderke interjú, mert az már készül, de valamelyikben mindenképp sorra kerül.

Gyertek a lehetőségek hivatalába,
az egyik első olvasóból, Tsabiból partner lett, RavAntal hűséges olvasónk pedig a meleg média következő üdvöskéjévé válhat:-)

Mitya Ivanov 2009.04.28. 18:06:09

@Rav Antal: ne reménykedj, nem segítek

Rav Antal 2009.04.28. 19:28:58

@Nolik: Kérlek, minél előbb legyek a posztban, ugyanis fogadtam cimborákkal, hogy bármelyik blog.hu oldalon szerepelni fogok egy postban, és ez jött ki a sorsolásnál. 30 ropit bukok, ha egy héten belül nem szereplek a postban. Legyen már holnap, kérlek!

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.28. 19:40:56

@Rav Antal:
Sajnos nem megy ilyen SOS ennyi pénzért. Itt nagyobbak a tétek, te is tudod. Viszont a "Te is lehetsz tehetséges" akció keretein belül, ha perkálod a 800,000,-HUF+ÁFA-t, holnap tiéd a pálya.
Úgy tudom a ruszki bakánál jobban fekszel, ott nem tudod elintézni? Akkor az aktod is lejöhet.

Rav Antal 2009.04.28. 20:03:45

@Nolik: A "Te is lehetsz tehetséges" akciót át kellene nevezni "Te lehetsz tehetséges" -re, mert az is az megtévesztő ebben a mondatban.

Sajnos az idei 800 000 forintos mecenatúrámat a VFE-nek ajánlottam fel (Vak Festők Egyesülete) , bennük kicsit több fantázia van, mint benned.

A ruszki baka személyes tapasztalat? Mennyi volt meg neked?

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.28. 21:58:48

@Rav Antal:
Hüha, ilyen súlyos szövegértelmezési gondjaid vannak? Piza jelentésben nem csoda, hogy így leszerepeltünk, szánalmas kis lúzer, 2 ravantallal is megáldott nemzet.

Te is lehetsz tehetséges (illetve te csak lehetnél ezen akció keretein belül, mivel a büdzséd a vak festőkre szántad), és bárki más, aki az alapíványt a megadott összeggel támogatja.

Ruszki bakához veled, illetve a kommenteiddel kapcsolatban jutottam. A te tereped az efféle man to man úri huncutság, vagy ott is csak provokálsz?

Tsabi 2009.04.28. 22:35:53

@Rav Antal: Ez most majdnem vicces lett. Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni!

Rav Antal 2009.04.29. 00:11:05

@Nolik:

1. Piza Jelentés, miért nem mindjárt pizza? www.lmgtfy.com/?q=pisa

2. Volt már aki fizetett? Akkor minek az "is"? Akkor tedd ki, ha van már egy tehetséges. De nincs, és gyanítom, hogy fizetni sem fizettek még. Ezért mondom, hogy ne írjon, aki nem tud és még egy nyelvet sem ismer rendesen, de ráadásul több nyelvet is akar használni. (lásd bonmotot, meg kommenteid)

3. Nem én vizionálok faszpirszinget meg anál intrúdert egy héten belül. Akarsz róla beszélni?

Chazz Reinhold 2009.04.29. 09:43:19

köszönöm a meghívásos pályázaton való kinevezésemet. nyilvánvaló hogy erre vagyok pred... prede..., szóval született sajtószóvivő vagyok - tudtam én hogy nem hiába szakítom meg eredményesen "A gyepre alapozott lóhústermelés gazdaságossága a dunántúli régióban" c. tanulmányaimat:)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.29. 10:54:41

@Chazz Reinhold:

A tehetség utat tör magának, tanulmányaid folytatásához a hivatal természetesen tanulmányi szabadságot biztosít.

Az éves büdzsédbe belefér, hogy ravantalt alkalmazd korrektornak, ne dógozzon ingyé szegény. Nem nagy tétellel, pusztán alkalmamnként kell kifizetni egy népligeti férfiprostituáltat, aki hagyja magát rav antal által orálisan kielégíteni.

Chazz Reinhold 2009.04.29. 12:01:43

csak az a gáz hogy mivel státuszba kerültem, nna innen kezdve már hivatalból se fogok bejárni a hivatalba:)

de ne bántsuk szegény Ravatalt, megvan neki a maga baja..., mert a pletykák szerint szóval... állítólag... izé... és ráadásul a halottakat is exhumálni kellett... ez azért tényleg gáz...
(én persze mint leendő ex-sajtószóvivő csak megbízható forrásból, lenyomozott infókkal dolgozom, ezért kétszer is rákérdeztem a menzán a konyhás nénitől, hogy biztos jól hallotta-e a zöldségestől, akinek az Aranka mondta - annyira hihetetlen volt amit mesélt...)

hotten totta 2009.04.29. 12:05:08

@Chazz Reinhold:
ilyen kvalitásokkal nemsoká kinövöd te ezt a hivatalt nagyfőnökös Q7-esestől és egy még flancosabba' viszed a szót:-)

Chazz Reinhold 2009.04.29. 13:21:18

igen, én is mint az egyszeri sofőr, a kormánynál szeretnék dolgozni, vezető beosztásban:)
már látom is lelki szemeim előtt, ahogy egyszer csak (kvázi ad hoc) elalélek - viszont mivel karba kapni kevesen tudnának, ezért - ketten a bokámnál fogva kihúznak
a sajttájékoztatóról:)

Tsabi 2009.04.29. 14:42:08

@Chazz Reinhold: en azt is siman el tudom kepzelni, hogy valaki faarccal behuz egy görgös izet, ilyen krokodilt, es azzal huz ki.

Chazz Reinhold 2009.04.29. 15:42:34

@Tsabi: :D vagy szimplán letakarnak 5 m² Magyar Köz(l)önnyel és elémtesznek optikai tuningként 4-5 félig elszáradt cserepes fikuszt :)

Tsabi 2009.04.29. 15:48:30

@Chazz Reinhold: a hatterben halk kiserozenevel bunyos pityutol. :D isteni vagokep lennel, Chazz es a szolgalati fikuszok cimmel vonulnal be a tortenelembe :)

Chazz Reinhold 2009.04.29. 15:52:35

szolgálati fikusz:D
kész vagyok:))

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.29. 16:07:16

@Tsabi: @Chazz Reinhold:
fiúk ne pazaroljátok ezeket a hortikulturális csúcspoénokat kommentre, tessék posztba megírni:-)

Tsabi 2009.04.29. 16:16:17

@Nolik: most lebuktattal, pedig milyen franko webkettes poszt lett volna, interaktiv meg minden..es meg lopas se lett volna :)
süti beállítások módosítása