HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Súlyos szerzői jogsértés

2009.04.26. 23:58 Nolik

 

-Na végre, a Viking bíróságon megszorongatták a kalózok tökeit! – ujjongott a Nagyfőnök, mivel a hivatal bevételi forrását is komolyan veszélyeztette, hogy az emberek csereberélnek, meg csak olyasmit vesznek meg, amibe előtte belenéznek, vagy hallgatnak.

- A pofátlan szemetek. Mert ha csak egy szám tetszik a CD-n, akkor a többit már meg se veszik?! Hová fajul a világ! De most ezek a pökhendi szarkeverők, akik eddig magas lóról a szólásszabadságot hirdették, meg, hogy a felhasználók milliói cserélgetnek, ők csak a felületet biztosítják, most fülüket-farkukat behúzva lapítanak a vádlottak padján, mint szar a pincében! Na, erről kommunikáljunk valami ütőset, de ezt nem bízom erre a tesze-tosza gyökér brigádra, Gusztira, Arankára meg a még aljább droidokra, hanem személyesen ától cetig te vidd a dolgokat!- adta ki az ukázt a Nagyfőnök a Kisfőnöknek, aki serényen bólogatott. A Nagyfőnök minden szavát itta és majd’ elélvezett a megtiszteltetéstől, hogy most ő alakíthat egy nagyot, a szívéhez egyébként is különösen közel álló témában. Hisz már alapból azt is elég szemétségnek tartotta, hogy mondvacsinált indokokkal eltörölték a lakodalmas zenész vizsgát. Így minden hülye, aki zenélni tudott, felléphetett a dáridókon. Aztán a kiváló, méltányos és felettébb humánus ötletét, az évi kilencvenezer forintos önkéntes lagzizenész átalánydíjat se akaróznak ezek a muzsikacsináló majmok tömegesen megfizetni. Hát hol tartana a muskátli zene, ha nem tartana továbbképzéseket a hivatal? Még mindig Kadlott Karcsi lenne a király és nem olyan korszerű kortársak, mint Bunyós Pisti, Bódi Guszti, Matyi és a hegedűs. És a hivatal költségvetését is biztosítani kell, még se támaszkodhatnak csak az államra. Bérek, bónuszok, prémiumok, jubileumi juttatások, a Nagyfőnök szolgálati A6-osának Q7-re cserélése, az ő Passatja és a többi dolgozó BKV bérlete stb. Pedig a sorok között eléggé egyértelműen kiolvasható, hogy ha nem perkálnak, akkor ott fogják egzecíroztatni a hivatal kommandósai az egész násznépet. Aztán meg amíg a fiatalok a mézeshetet töltik, az örömapák már meg is kapják az idézést a vagyonosodásira, mire visszarepíti őket a charter, máris a menyecsketánc után a rostába gyűlt zseton után szaglásznak az APEH revizorok. Szóval gusztusos, mint sztómással a száraz anál és utána a kutya se hívja meg az ilyen időzített APEH-bomba zenészeket a következő lagziba, pedig ha fizetnének, akár koppintott nótákat is tolhatnának play backről, de ha nem értenek a szóból!? De majd most odabasz keményen ennek a fafejű kurvabandának!

E-mailen keresztül felvette a kapcsolatot a vajdasági Temerinben székelő központtal. Végtére is Temerin a lakodalmas rock Nashville-je. A gyökerek. A 3+2 székhelye, ahol Lagzi Lajcsi is csak Tolvaly Ferenc kanossza járásához hasonlóan, térden kúszva meri a tiszteletét tenni (amikor térdre huppan, rendszerint enyhébb földcsuszamlások is mérhetők a körzetben). A temerini bázison is kéjesen ünnepelték, hogy északon komoly csapást mértek a kalózokra. Küldtek is egy cikket a Kisfőnöknek, ami elég odabaszósan leírja, hogy miért ne lopjon senki szellemi alkotást, már csak azért se, nehogy úgy járjon a delikvens, mint ott fenn, ahol amúgy is hideg van, de most majd hűvösre is kerülnek a májerkodó kalózok. Tetszett is ez a lop-stop cikk a Kisfőnöknek, hogy ne tetszett volna, hisz ezt szinte szóról szóra ő is így gondolja, mi több, még a Nagyfőnök is. Le is fordítatta, és mivel olyannyira a magáénak érezte, még a nevét is alá biggyesztette és egy nagyforgalmú netes újságban le is hozatta. És aztán ezek a mocskos, internetes szemetek, mindennek a legalja, akik már genetikailag is sunyi letöltésre kárhoztatott potenciális börtöntöltelékek, nem átallottak őt is meghurcolni. Mert, hogy ő is ugyanúgy lopja más szellemi termékét. A blogos-, meg fórumos és egyéb netes kommentelő aljanépe csőcselék mindezt az orra alá dörzsölte. Meg, hogy ő elavult üzleti modellt véd. Meg, hogy mennyire a pofátlanság csúcsa, hogy jogdíjátalányt már így is–úgy is minden lagzihoz kötődő termékre ráterhelnek. Ha van zenekar, ha nincs, mert mondjuk az ifjú pár meg a násznép 200% jehova vagy süketnéma. De az átalányharács ott virít nemcsak a tangóharmonika árába-, hanem a lagzisátort borító retró fűrészportól kezdve a parti poharakba-, de tán még a vőfélynek a faszába is beépítve. És ez fáj a kis anonim írogató geccereknek. De még a nevelőapját is elővették. Pedig ő mit tehet szegénykém az egészről? Könnyű volt azért Béla bácsinak, az ő korában még nem volt internet, de ha lett volna, tuti, hogy a bloggerek közé lövet, de legalább begyűjti apraját-nagyját egy kis privi chat-re az Andrássy út 60-ba. És tessék, még a Nagyfőnök is leordította a fejét:

- Sótikám, nem hiszem el. Mindig is tudtam, hogy egy béna fasz vagy, de ennyire? Hát még annyi eszed sincs, mint egy marék piócának?

- De kéremszépen…-hebegett volna valamit a Kisfőnök, de a vöröslő fejű Nagyfőnök sakálként ordítva fojtotta belé a szót:

- Ne kéremszépenezzé’ itt nekem bazdmeg, szarok rá, hogy a fél intenret rajtad, meg a mustohaapádon röhög. Biszku Solt, aki még öregjénél, Biszku Bélánál is hülyébb, ilyeneket írogatnak röhögve. A neved lassan a SÜN-nél is durvább beszólás, de nekem az a kib…, na mindegy, nem hergelem jobban magam, mert most visz el a mentő, szóval az a nagy-nagy  bajom, hogy az  egész hivatalból is majmot csinálsz!               

         

 

 

 

 

 

 

 

     Ne bántsátok aput!

____________________________________________________________________________

Következik: (a péntek óta várt) Péniszpiecing hatvan fölött

17 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr181086662

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csucsu - REFLUX 2009.05.19. 17:23:35

Biszku Béla nyílt levele a Csucsu blognakRE: Húsrágó hídverők (okt. 27.)Tisztelt Csunderlik Péter úr!Bár se a tiszteletre, se az urazásra nem jogosult. Nagyszájú nyegle nyikhaj. Csendőr-pertu, pofon és bikacsök, az járt volna magának a régi világban, ahol…

Trackback: Meseország 2009.05.01. 19:01:28

Jeszenszky Zsolt és a kalózokHol volt, hol nem volt, volt egyszer egy öreg király, aki nagyon szerette a zenét. Volt neki egy nagy ládája telis-tele lemezekkel, meg egy olyan lemezjátszója, amire egyszerre kettő korongot is fel lehetett rakni, sőt, vissza…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chazz Reinhold 2009.04.27. 08:47:57

"Temerin a lakodalmas rock Nashville-je"

ezzel asszem elleszek vidáman estig:))

vagy ahogy a düsseldorfi kollegák mondanák:
morgens ein joint
und der Tag ist dein Freund;)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.04.27. 10:15:40

@Chazz Reinhold:
Ksz, copyright by Lévai Balázs vagy Kovács Károly. egy Dob+basszusban dobták be ezt a bonmotot

gyutyka 2009.04.27. 10:24:35

Nagyon jó! A qrva anyjukat!

Tsabi 2009.04.27. 10:50:04

@Chazz Reinhold: es erre ezt valaszolnak a tobbiek : Dein Wort ins Gottes Ohren :D

Surrano 2009.04.27. 12:00:23

"Nagyfőnök szolgálati A6-osának Q7-re cserélése, az ő Passatja és a többi dolgozó BKV bérlete"

:-))
így megyen ez

Chazz Reinhold 2009.04.27. 12:57:25

@Tsabi: hát igen, még a falnak is füle van, nemhogy a nagyfőnöknek:)
meg találtak már kokaint a Bundestag WC-jében is, szal lassan már ilyen védőital státusza lesz a dolognak:D a hülye civilek ellen:D

RavAntal 2009.04.27. 13:08:35

Biszkuról ennyire semmitmondó képet berakni? De mit is várhatunk?

Hepciás 2009.04.27. 13:13:34

A Jeszenszky Zsóti gyerek itt is megkaptaDD

A ravantalok egyre lényegretörőbbek.
Kommentes elírást meg Biszku képet kóstolgatni, jessz. Legközelebb jön a betűtipus fikázás?

Rav Antal 2009.04.27. 14:05:54

@Hepciás: Elírás? Inkább "régiós" használat, vagy már megint nem tudja az író, hogy mit ír le.

Ha a posztról való véleményem érdekel:

Megint egy csomó terebélyes körmondat, és olyan bődületes viccek mint: "amikor térdre huppan, rendszerint enyhébb földcsuszamlások is mérhetők a körzetben".

Hepciás 2009.04.27. 14:22:39

@Rav Antal:
Már egyszer gyanítottam, hogy te írod az egészet és magadat hekkeled. Nem biztos, hogy megéri, az egymásnak válaszolgató kommentektől stzerinted több látogatód lesz? De persze lehet, hogy nincs igazam, akkor meg honnan tudod, hogy mi az elírás, és mit gondol regionálisan, meg mit nem tudod. Kusza nekem ez az egész, de lehet, hogy neked is. Inkább a ruszkibabáról letöltött pornót néznéd, vagy éppen az pörgetett fel? :-)
Amúgy viszonylag jó fej vagy,bírom az ilyen fikagépeket, csak néha már fárasztó és a buzikkal sincs semmi bajom.

Tsabi 2009.04.27. 14:35:26

@Chazz Reinhold: igen, meg volt ez a statisztikai dolog is, hogy mar tobb 100euros van amit feltekerve szipkanak hasznaltak a kokszhoz, mint amit meg nem..reg volt, mar nem emlekszem a pontos aranyokra. De hogy a nemet az igenis bulis nepseg, az egyszer biztos :)

Fatman 2009.04.27. 16:38:03

### OFFTOPIC ###

Sziasztok!

Ha meg akarom nyitni a hivatal.blog.hu-t ezt kapom: "Parse error: syntax error, unexpected ')' in /var/local/www/blog.hu/index.php on line 116"

Másnak van ilyen problémája?

F.

Tsabi 2009.04.27. 16:42:56

@Fatman: volt, de mar nincs, a gephaz sikeresen az eles rendszeren probalkozott. :)

Mitya Ivanov 2009.04.28. 14:55:55

kablot helyett legyen kadlott és kélyesen helyett kéjesen.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.01. 00:47:23

@Mitya Ivanov:
ksz. kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel javítva:-)
süti beállítások módosítása