HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

Deák Ferenc, de melyik? (Technikai support: Tsabi, tartalom: Nolik)

2009.05.21. 23:59 Tsabi

- Holnapra szervezz Deák Ferenc Emléknapot. El ne baszd, mert a minisztériumból is jönnek!

 

A Kisfőnöknek ezt az SMS-t küldte a Nagyfőnök. Rögtön el is kapta a gyomorideg. A múltkori szerzői jogi ügyecske óta nagyon a Nagyfőnök bögyében volt. Villámgyorsan ráguglizott a célszemélyre és pechjére három találat között lavírozott. Remegő ujjakkal tárcsázta a Nagyfőnököt, közben háromszor rohant ki budira, mert a belei nem bírták a stresszt és mindig csak a 06-ig jutott. Már előre rákészült, hogy miután felveszi, vagy leordítja a fejét, vagy egy tengeri uborka szellemi színvonalát emlegetve porig alázza, erre meg egyik se. Mert, hogy ki volt kapcsolva. Hát persze, mert lelkileg kiheverte Virágot, a kis faszpörgettyű bölcsészpuncit, testileg meg a péniszpiercing utáni regenerálódást és most egy műtrágya nagyvállalkozótól névnapi ajándékba kapott ukrán export babával rohant le az agárdi nyaralójába komplett alvázápolásra. Annyira be volt indulva, hogy a balatoni kúriájáig se bírta volna ki, ezért húzott csak a Velencei-tóhoz.

 

És akkor most melyik deák Ferencnek legyen emléknap? A haza bölcsének?

 

 

 

 

 

 

 

Húszezer érv szól mellette. De ő már oly régóta a múlt. Nincs benne sok logika. XIX. századi, figura. Megvesztegethetetlen, nagy munkabírású, kimagasló képességekkel rendelkezett és szerény. Na nem. Se a Nagyfőnök, se a miniszter profiljába nem igazán illik bele.

          

Deák Ferenc - Pillangó?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tetőtől talpig kitetovált, néhány éve elhunyt, a Duna vizében megtalált, fél életét börtönben leélt köztörvényes bűnöző. És ha ő, akkor mi legyen a program? Testfestés, esetleg live tattoo shaw? Varrjanak Guszti gyíkjára egy sárkányt, vagy Kinguci bal popsi féltekéjére Ámort nyíllal, míg a jobbra I love hivatal feliratot?

 

És ha Deák Ferenc-  Könyörtelen?

 

 

A kilencvenes évek egyik legnagyobb utcai harcos tehetsége. E kiváló kvalitású sportemberről és társairól az őt felkaroló jellemóriás férfiú honlapjáról is rengeteget megtudhatunk. A program meg mondjuk lehetne egy Szózat éneklés kánonban a Hivatal Hivatalos Dalárdájának előadásában és amíg a háttérben szól a Hazádnak rendületlenül-nül-nül légy híve-hive-ve oh magyar stb., addig a küzdőtéren Vanda és Aranka tarthatna egy iszapbirkózás bemutatót.

Ráadásul egy újabb Deák Ferencről is befutott adat. A hivatal egyik törzsügyfelének apósa.

– Pihh, az interaktivitás átka. -gondolta bosszúsan a Kisfőnök eltorzult arcal. Ismét klotyóra kellett, hogy rohanjon. Egyre kevésbé bírják a beosztással járó felelősséget a belei.

Szolgálati közlemény. Segítsünk Kisfőnöknek. Vajon melyik Deák Ferencre gondolt a Nagyfőnök?

___________________________________________________________________________

Következő poszt szokás szerint  hétfőn, a következő munkanapon.    

 

 

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr881132197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

golyo1974 2009.05.22. 08:26:10

ÁZTÁ :-DDD Apósom konkrétan, de mondjuk a férjem apja :-)) Belevetted Tsabi :-DD Én apósomra szavazok (majd írok egy két dolgot róla :-P)
Köszönöm, köszönöm, köszönöm

LD_50 · http://plasztiknefelejcs.blog.hu 2009.05.22. 09:25:42

Biztosan a szomszéd Deák bácsira gondolt a big boss. Javaslom Feribácsi ünnepi bulijára a következőket: Kaanásborban fürdés (fehér, vagy vörös tök mindegy), BB Évi táncos bemutatója. Ajándékként egy csík barna szofi. Ha lehet akkor 100-as.

Vámpír\\\'08 2009.05.22. 09:41:40

Én egy negyediket javaslok: Deák Ferencet, Bambát, a focistát, az örökös gólkirályt. Na, ő megérdemli!

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.22. 09:51:46

@golyo1974:
javítva. ksz a sokk tippet, mivel ennyi kiváló férfiú vseli a Deák Ferenc nevet, megfontolandó a folyt köv, csak már nem győzzük a Szeppanoperákat. Bolív hivatzalos út, Alien vs Hivatal, Péderke interjúk stb :-)

Fucksee 2009.05.22. 09:54:37

Én az 1. kerületi jegyzőt, Deák Ferencet javasolnám ünnepelésre!

Hepciás 2009.05.22. 10:01:51

"s most egy műtrágya nagyvállalkozótól névnapi ajándékba kapott ukrán export babával rohant le az agárdi nyaralójába komplett alvázápolásra."

én mikor kapok ilyen névnapi ajándékot?

a 20000 érv Deák mellett is üt:-)

ssolymarka 2009.05.22. 10:03:06

@Hepciás: Majd Szent Hepciás napon D

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.05.22. 10:11:40

JJessz, újra Index címlapon a kedvenc blogom. Gr. Csak is Könyörtelen, a műveltsége és a humanizmusa is erre predesztinálja.

is 2009.05.22. 10:27:51

ha jól látom púpos tevében működtök. csak jelzem, hogy az előző reklám (a nem indexes, mert most profi UPC van) egy árpád-sávos, izareli zászlós és halálfejes zászlós hirdetés volt, egy "nemzeti radikális" könyvet hirdetve. gondolom bloggerunio. ingyen hirdetés. bárkinek. bárkinek?

champ76 2009.05.22. 10:45:48

@golyo1974: basszus,gratula!Híres lettél wazze!A világirodalom soha nem fog elfeledni,még ha csak apósodon keresztül is!Ezek után már csak véletlenül se bízom benne,hogy leereszkedsz majd a bulin egy (106 kilós,183 centis,színizom:-)) vidéki suttyóhoz...

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.22. 11:31:49

@is: igen, púpos tevében működünk. A könyv, amit hirdetek a saját művem, a hirdetést provokatívnak szántam, a nolikantal.com honlap is meglehetősen provokatív (lóbadzset nehéz picinyke botrányszag nélkül kampányolni), viszont biztosíthatlak, hogy a regény nem ún "nemzeti radikális". Meglehetősen anakronisztikus a sztori, sok áthallással a mába és pártatlan. Mondhatni svejkszerűen lúzerkednek a Don-kanyartban és vidékén hősei. Mi több, a három abszolút pozitív főhős egyike zsidó munkaszolgálatos srác.
Ha elolvasod és mégis "nemzeti radikálisnak" tartod, a szavamat adom, hogy visszavásárlom:-)

golyo1974 2009.05.22. 11:39:10

@champ76: Csak nem a férjem vagy álnéven?? :-P

szépmező 2009.05.22. 11:43:52

én kinguci bal popsijának szerveznék ünnepnapot :)

Surrano 2009.05.22. 11:59:56

Jó a poszt, de nekem a tegnapi még jobban tetszett, a zindex meg még is ezt rakta ki. Ők tudják. a könyvet olvastam, nekem tetszett és tényleg nem nemz. rad.

Botfülű Suzan Boyle hasonmás · http://zoltanatya.blog.hu 2009.05.22. 12:24:43

@szépmező:
ej-ej, erre bezzeg lenne eszed szépfiú, izé szépmező:-)
süti beállítások módosítása