HTML

A hivatalban minden munkanap más: H-K-Sz-Cs-P(1/2)

Egy hivatal mindennapjai. Küzdelem a szamárlétrán. Esőerdőirtás az elvileg papírmentes iroda kiszolgálásához. Furkálás, haverkodás, kibeszélés, lövöldözés házinyúlra, macskajaj, bürokrácia nagy tételben és minden ami kell a munkamorál fokozásához.

Friss topikok

Linkblog

"Celebek a legkisebbekért" - Péderke interjúja Kovács Kovi Istvánnal

2009.05.03. 23:59 Nolik

 

Olyan celebeket követően, mint Özvegy Forgácsné Fehér Anettka, Demcsák Zsuzsa, Hajdú Péter, Princz Gábor, Fábry Sándor és Kiszel Tünde, Kovács Kovi István, a hazai pornóipar nagyágyúja is csatlakozott a „Celebek a legkisebbekért” mozgalomhoz. Emberbarát hírességeink hátrányos helyzetű gyermekek megsegítése érdekében látogatnak többnyire lepukkadt épületű ovikat és iskolákat a főváros neccesebb kerületeitől kezdve a legeldugottabb záhonyi sikátorokig. A médiavisszhangnak köszönhetően így e kis minilúzerekre is egyre több figyelem jut és a  „Celebek a legkisebbekért” közalapítványnak is mind többen ajánlják fel adójuk 1%-át. Kovi egy Havanna lakótelepi oviba látogatott, majd az azt követő sajtótájékoztatón Péderke, mint a Másik Hivatal riportere is feltehette neki a kérdéseit. Ugyan nyúlfarknyi rutinra már szert tett, hisz riporteri "szüzességét" pár hete elveszítette, nem is akárhogyan, éppen a neki coming outoló Fábry Sándor volt az első riportalanya, azért egy adag drukk még íg is van benne. Mindenképp szeretné, ha példaképe, az osztrák Bruno szinvonalához lenne mérhető újságírói tevékenysége.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Péderke: Mennyire érintette meg a lelkét a csöppségek között nemrég megtapasztalt mélynyomor? 

Kovi: Még most se tértem teljesen magamhoz a sokktól. A legdöbbenetesebb talán az volt, amikor az egyik középső csoportos felmutatta, hogy tízóraira az uzsonnás nejlonzacskójába mindössze egy csavarlazítót csomagolt neki a „gondos” szülő.

P: Személy szerint a mostani szerepvállaláson felül tud valamit tenni a sorsuk jobbra fordulásáért?

K: Már évtizedek óta egyik legfontosabb missziómnak azt tartom, hogy az odaadó, tehetséges és tág befogadó készségű lányoknak és a jóisten által alaposan megáldott paraméterekkel rendelkező fiúknak lehetőséget nyújtsak a kitörésre. Ne csak a céltalan drogozás meg a bűnözés legyen az egyetlen lehetséges életút számukra.

P: Akár már most is segíteni tudna rajtuk?

K: Nem az én profilom, de bizonyos rétegműfajban utazó kollégák például azzal a hatalmas tengerkékszemű, huncutmosolyú, dúsajkú nagycsoportos kislánnyal akár már holnap is forgathatnának.

P: Más, a pornóipart hogyan érinti a gazdasági válság?

K: Sajnos kőkeményen a bőrünkön érezzük. Egyre több szakmabelinek a napi betevő előteremtése is gondot okoz. Döbbenet, hogy míg az állam a művészfilmeseknek dézsából önti a pénzt, mi egy kanyi vasat se kapunk a túlélésre. Pedig nem volt könnyű kiépíteni Budapest pornófőváros imázsát. Pillanatokon belül elveszíthetjük a „Kelet-Európa Bangkoka” megtisztelő jelzőjét. Például az évi háromnapos Hungaroringhez képest sokkal nagyobb cirkusz a miénk és nagyságrendekkel több adóbevételt generál az államnak.

P: Hát igen, nekem is egy hetero angol ismerősöm csillogó szemmel és elismerően újságolta, miután megjárta Amszterdamot, hogy ott szinte minden kurva magyar vagy nigériai.

K: Erről beszélünk.

P: Mit vár az uniós pornó újraszabályozástól?

K: [Elkomorult arccal] Semmi jót. Teljesen ellehetetleníti a helyzetünket. Csupa-csupa, fölösleges, túlbürokratizált és költséges faszság, már elnézést. Ha elfogadják, akkor a forgatások során testüregbe helyezhető segédeszközök csak orvosi acélból készülhetnek. Ráadásul mindnek egyszer használhatónak, vagy bevetés előtt sterilizáltnak kell lennie. Hüvelyi és anál jelenetek között legalább tíz perc egészségügyi szünetnek kell eltelni, a piackutatások szerint egyre népszerűbb ATM  (ass to mouth; végbélből szájba) jeleneteket pedig teljes egészében be akarják tiltani, valamint négybe limitálnák a hüvelybe-, illetve a végbélbe dugható ujjak számát, ezzel is óriási pofont adnának az EU-ökölszex filmek szerelmeseinek. De ami a baromságok közül is kirí, hogy az úgynevezett csulás jelentek előtt (amikor természetes síkosító gyanánt bő nyállal leköpik a partner nemi szervét vagy végbelét) öt perccel erre egy piktogrammal kell felhívni a képernyőn a nézők figyelmét, hogy aki nem kedveli az ilyesmit, idejében átkapcsolhasson mondjuk egy késő éjjeli politikai elemző-, vagy kulturális műsorra. Még, hogy piktogram? Hát hol élnek ezek? Hogy néznek majd ki a filmjeim? Mint tonhalkonzerven a delfinmentes piktogram? Amúgy abban se vagyok biztos, hogy a tonhalkonzerv olyan tutira delfinmentes. Azon se lepődnék meg, ha tengerbe dobott potyautast is beledarálnának, de elnézést, hogy így elragadtak az indulataim és elkalandoztam a tárgytól. Azért hál’ istennek ez még csak tervezet, bízom benne, hogy Kovács László uniós biztosunk sikeres lobbi tevékenységet tud kifejteni és kihúzza ennek a versenygyilkos irománynak a méregfogát. Visszavonulása esetén kiváló mature szerepekkel honorálnánk fáradozását. De ha nem sikerül a drákói tervezetet felhígítani, akkor kihúzunk Ukránba, és garantáltan nem az én cégem lesz az iparban az egyedüli. Nem tudom miért lesz ez így jobb a brüsszeli fafejűeknek. 

P: Mi az, ami új löketet adhat a pornónak?

K: Újszerű forgatókönyvekre mindig volna igény.

P: [Felvillanyozódva] Hú, lenne egy nagy-nagy ötletem. Egy magas, adoniszképű fiatalember bemegy egy hivatalba, sorszámot húz, majd a biztonsági őr bevezeti egy különszobába, ahol két hivatalnok vele söpri le az iratokat az irodaasztalról, majd a hatalmas négyes örömködés után még az ügyét is gyorsan és szakszerűen elintézik! 

K: Hát, sajnos se a melegpornó, se a tudományos fantasztikus műfaj nem az én asztalom, de majd adok néhány kontaktot, ahová továbbíthatja az ötletét. Most elnézést kell, hogy kérjek, de még vár rám néhány újságíró. [Kovi a határidőnaplójába pillant] Még a Népszabi, a Hustler, az Új Ember, a Magyar Fórum, a Dörmögő Dömötör és a Financial Times riportereinek is nyilatkoznom kell.

P: Köszönöm szépen az interjút a Másik Hivatal hűséges olvasói nevében.

____________________________________________________________

Szolgálati közlemény: Ki legyen Péderke következő riportalanya? Várjuk az olvasók javaslatait a kommentbe, de még inkább a nolikhivatal@gmail.com e-mail címre.

Néhány javaslat kedvcsinálónak (persze a lista nyílt, bárkit jelölhettek, Kovi sem szerepel rajta, mégis őt jelöltétek a legtöbben):

Politika:

Lengyel Zoltán, Gyurcsány Ferenc, Barack Obama,  Bajnai Gordon (vagy) Brown, Orbán Viktor, Kolompár Orbán, Lendvai Ildikó, Zuschlag János, Ján slota

Sport:

Bácsi Sándor, Vinnie Jones, Pierre Luigi Collina, Martina Navratilova, Vitár Róbert, Diego Maradona, Mike Tyson, Csisztu Zsuzsa,

Kortárs és portás irodalom:

Kertész Imre, Grecsó Krisztián, Dragomán György, Bret Easton Ellis, Vlagyimir Szorokin, Cormac McCarthy, Nolik Antal, Stephen King, Eszterházy péter, Tisza Kata

Zene:

Kocsis Zoltán,  Uhrin Benedek,  Speak,  Bono, Korda György, Amy  Winehouse, Kovács Apollónia

     ____________________________________________________________

Következik: Bolív hivatalos út

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hivatal.blog.hu/api/trackback/id/tr611092144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Surrano 2009.05.04. 10:48:06

Miért nem csinál Péderke a példaképéval Brunoval interjút? Vagy magával Sacha Baron Cohennel? Milyen az ha akasztják a hóhért?

"se a melegpornó, se a tudományos fantasztikus műfaj nem az én asztalom" :-))) ez nagyon üt. Gyors szakszerű ügyintézés az tényleg sci-fi

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.04. 11:38:15

@Rav Antal:
Ksz, javítva. És itt még csak viszonoznod se kell naturáliákban, hogy részt vehetsz a blog alakításában, mint a ruszki bakánál:-)

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.04. 11:40:35

@Surrano:
Ksz, nem rossz ötlet.

Bruno klón szivatja Brunót:-)

Rav Antal 2009.05.04. 12:20:11

@Nolik: Na, még egyszer, ezúttal a helyes változat is mellékelve: Bangkokja.

"Régiós" szóhasználattal, esetleg bankoka.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.07. 22:24:29

@Rav Antal:
Ja, meg Párizsja és Londonja. Attól. hogy a gugli két találattal többet hoz ki, nem muszáj kanonizálni te pécsi Blanka-Terry Black szerelemgyerekje:-)

Rav Antal 2009.05.10. 20:44:27

@Nolik: Párizsa és Londonja. Így helyesek, és Bangkokja. Olvasni többet, és ne csak magadtól.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.10. 23:13:42

@Rav Antal: olvasni többnyire élmény, az önkéntes del Medicoktól pedig komoly hozzáadott értékhez jutunk:-)

Rav Antal 2009.05.11. 13:20:53

@Nolik: Kimondtad már magadban a szót: Londona?

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.11. 13:42:19

@Rav Antal:
Minek? Miért foglalkozzak egy lényegtelen részlettel (opplá,önellentmondás, most is azt teszem:-))?

Nem grammatikai blogot jegyzek, még ha létezik is egy általad szajkózott kanonizált szabály, szövegértés szempontjából nincs jelentősége.

Lelehetkönnyed blogolási szabály, hogy nem foglalkozunk bolhakotonfoltozó, szőrszálhasogató szabályokkal.

Rav Antal 2009.05.11. 20:31:15

@Nolik: Ja, azt hittem, hogy aki könyvet ad ki, az igényes.

Bocs, tévedtem.

Nolik · http://www.nolikantal.com 2009.05.12. 12:15:05

@Rav Antal:
Nem feltétlenül. Jómagam, néhai Kafka, nyugodjék békében és még páran igényesek vagyunk. Másokról hadd ne nyilatkozzam. Viszont más műfaj egy könnyed késő tavaszi blog bejegyzés és más egy fizetett korrektorral átfésültetett regény. Ha leugrassz a szomszéddal a sarki késdobálóba egy krigli sörre nem hinném, hogy úgy kinyalnád magad, mintha az operabálba mennél.
süti beállítások módosítása